ETUSIVU  |  TITANIUM ARMOUR 2K  |  GLASS COAT  |  METAL COAT VALTUUTETUT KÄSITTELYPISTEET JA JÄLLEENMYYJÄT  |  YHTEYDENOTTO
 

VodaX Metal Coat - Terävä yleisilme yksityiskohtia myöten!

Metal Coat - metallin suojapinnoite soveltuu erilaisten jalometalliosien, kuten kromi- ja rosteripintojen, korkeakiiltoisten tai erikoispintakäsiteltyjen alumiinidetaljien suojaamiseen. Ohutpinnoiteteknologiaan perustuva suojakäsittely kiinnittyy kemiallisesti metalliin ja muodostaa pinnoitettavan materiaalin pinnalle erittäin ohuen, näkymättömän, alle kaksi mikroonia paksun suojaavan kalvon. Pinnoite säilyttää materiaalien alkuperäisen metallisen tuntuman ja optiset ominaisuudet.

VodaX Metal Coat antaa tehokkaasti suojaa metalliosia hapettavia tai syövyttäviä kemikaaleja vastaan ja muuntaa pinnoitetun metalliosan pintaominaisuuksia niin että vesi- tai öljypohjainen lika puhdistuu käsitellyltä pinnalta helpommin. Metal Coat vähentää puhdistuksessa käytettävien kemikaalien tarvetta ja pidentää puhdistusväliä.

Suosittelemme VodaX Metal Coat käsittelyn uusimista aina esimerkiksi Ttanium Armour 2-K -maalipinnann sinetöintiohjelman mukaisen välikäsittelyn ja tarkastuksen yhteydessä.

 

   
 

Kaksikomponenttinen maali- ja
lakkapinnan sinetöintiohjelma
viiden (5) vuoden takuulla.

› Lue lisää...

   
 

Autolasipinnoite. Kristallin
kirkas näkyvyys, helppo
puhdistaa.

› Lue lisää...

   
 

Metallilasipinnoite. Suojaa
syöpymistä vastaan, helppo
puhdistaa.

› Lue lisää...